Izdelava in optimizacija internetnih strani

Pomagali vam bomo...

Pomoč pri izdelava spletnih strani


Pomoc-izdelava-spletnih-strani-250

Pri izdelavi web strani ne boste prepuščeni sami nase. Pomagali Vam bomo od samega začetka in sicer od predlogov domene do izbire primernih slik  ali predlogov za izboljšavo Vaše internetne strani. Tudi če ste brez ideje in ne veste kako bi Vaša stran izgledala, smo za Vas tu, in Vam nap. pripravimo nekaj predlogov spletnih strani.

Kasneje, ko je web stran postavljena dobite tudi slikovna navodila o lastnem popravljanju slpletne strani, kot tudi vse nastavitve za Vaš novi elektronski naslov, ki Vam kot novemu lastniku spletne strani tudi pripada.

Seveda, vam bomo pomagali preko telefona in e-pošte ali kakšnega novejšega medija.

Želemo skrbeti za vas tako, da bo vaša spletna stran rasla skupaj z Vami in Vašim podjetjem. Spletna stran mora postati ogledalo vašega podjetja, saj je večini strank prvi stik z podjetjem.


 

Nahajate se: Pomoč pri izdelava spletnih strani
1-hitra-izdelava-spletnih-strani

Hitro...

Če želite, da vaša spletna stran zagleda luč interneta hitro ste na pravem mestu. Spletno stran vam bomo izdelali ekspresno. Svoje izdelke oz. storitve boste tako lahko promovirali brez čakanja in zastojev.

+ Preberi več...

1-ugodna-izdelava-spletnih-strani

Ugodno...

Ugodno je naše drugo ime... Torej če želite resnično ugodno razmerje med kvaliteto in ceno se bomo tudi v tej smeri potrudili in za vas izbrali primeren paket. V paketu imamo spletno stran že od 0,00 € naprej

+ Preberi več...

1-pomoc-izdelava-spletnih-strani

Pomoč...

Pomagali vam bomo pri nastajanju vaše spletne strani. Če ste tudi brez ideje in ne veste kako bi sploh začeli, smo za vas tu da vam ponudimo roko. Pomoč nudimo tudi pri izbiri domene, slik, testov,...

+ Preberi več...

1-reference-izdelanih-spletnih-strani

Reference...

Preglejte reference že izdelanih spletnih strani in preberite komentarje oz. mnenja strank! Potrudili se bomo tudi za Vas, da boste zadovoljni z izdelano internetno stranjo in da vam bo le ta začela čiprej služit.

+ Preberi več...

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo POLITIKO PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information